Gullberg & Jansson tar ytterligare ett steg mot att bli en helhetsleverantör inom hem och trädgård genom att på exklusiv bas i Sverige lansera varumärket Karibu. Karibu är en tysk tillverkare av träkonstruktioner för privatmarknaden. I sitt sortiment har det bland annat, bastur, lekplatser, friggebodar och uthus.

”Avtalet innebär att vi får ensamrätt på varumärket i Sverige. Vi kommer marknadsföra produkterna i webbutiken karibusverige.se och via återförsäljare. Genom att erbjuda klassiska och moderna produkter för hem och trädgård ger vi våra kunder möjligheten att skapa en drömtillvaro hemma, vilket är helt i linje med vår strategi” säger Peter Bäck, koncernens VD.

Helsingborg den 4 maj, 2023

Gullberg & Jansson AB (publ)
Peter Bäck
Verkställande direktör

För ytterligare information

Peter Bäck, VD, E-post: peter.back@gullbergjansson.se, Tel: +46 706 46 46 63

Gullberg & Jansson AB (publ)
Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg, Tel: +46 42 311 15 00
E-post: info@goj.se, Hemsida: https://www.goj.se , Org.nr.: 556690-5989

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte, energioptimering samt hem- och utemiljö. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.