En infraröd bastu ger kroppen behaglig värme utan ansträngning. Den värms upp direkt och drar minimalt med energi. Använd en infraröd bastu för att boosta immunförsvaret, detoxa kroppen, reducera stress och få mer energi, för att göra dig till en bättre idrottare eller helt enkelt för att njuta av värme och ge din kropp kärlek.

”Det är med glädje och förväntan vi äntligen lanserar Nordic Relax som varumärke. Med hög teknisk kompetens in house och lång erfarenhet av egen produkttillverkning har vi tagit fram en infraröd bastu där vi kombinerar den bästa tekniken med en produktdesign anpassad för den nordiska marknaden. Vi vill ge våra kunder en hälsosam och avkopplande oas att längta till” säger Kerstin Wibergh på Nordic Relax of Sweden AB.

Koncernens VD Peter Bäck kommenterar: ”Med vår framgångsrika verksamhet inom swimmingpoolbranschen och vår erfarenhet av produkter som skapar glädje och avkoppling var steget till relax och wellness och infraröd bastu inte långt. Helt i linje med bolagets långsiktiga strategi, växer vi nu både organiskt och via företagsförvärv. 

För mer information kring Nordic Relax of Sweden AB, besök www.nordicrelax.se.

Helsingborg den 26 april, 2021

Gullberg & Jansson AB (publ)

Peter Bäck

Verkställande direktör

Gullberg & Jansson AB (publ)

Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg, Tel: +46 42 311 15 00,  Fax: +46 42 34 02 10 E-post: info@goj.se, Hemsida: www.goj.se, Org.nr.: 556690-5989

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Gullberg & Jansson of Sweden AB inom swimmingpoolbranschen, Stads&Park Produkter i Stockholm AB inom professionella grönytebranschen samt Nordic Relax of Sweden AB inom relax- och wellnesbranschen. Bolagets aktie handlas på Spotlight Stock Market med kortnamnet GJAB.