Värme har använts för att lindra smärta i tusentals år. Med en infraröd bastu ges möjlighet att värma kroppen på ett modernt sätt, utan ansträngning.  

Nordic Relax österrikiska leverantör b-intense har nyligen lanserat b-intense MED®, den första infraröda bastun med medicinsk CE märkning enligt MED Annex V och direktiv 93/42/EEC. Bastun är utvecklad och tillverkad i Österrike.

Den patenterade infraröda fullspektrumlampan från b-intense® leder till lokal och systematisk uppvärmning av kroppen med dokumenterade positiva effekter på muskelspänningar och smärta.

Denna infraröda bastu är speciellt framtagen för kliniker och passar såväl hos läkaren som hos sjukgymnasten och kiropraktorn. Rena linjer, släta ytor och ett avancerat men användarvänligt styrsystem ger kliniken ett hygieniskt och individanpassat verktyg. Integrerat vitt ljus, avkopplande musik och bekväma säten ger användaren maximal komfort.

Kerstin Wibergh, Nordic Relax, kommenterar: ”Vi är jätteglada för vårt samarbete med b-intense som återigen visat på både innovation, hög kunskap och hårt arbete när de tagit fram denna unika infrabastu. Att bastun dessutom är energisnål och tillverkad i Europa känns helt rätt i tiden.”  

Vill du veta mer om Nordic Relax eller b-intense? Eller vill du veta mer om infraröd bastu och hur det fungerar? Besök www.nordicrelax.se där du hittar både praktisk information samt inspiration.

Helsingborg den 31 januari, 2022

Gullberg & Jansson AB (publ)

Peter Bäck

Verkställande direktör

För ytterligare information

Peter Bäck, VD, E-post: peter.back@gullbergjansson.se, Tel: +46 706 46 46 63

Gullberg & Jansson AB (publ)

Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg, Tel: +46 42 311 15 00

E-post: info@goj.se, Hemsida: https://www.goj.se , Org.nr.: 556690-5989

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.