Oeliatec tillverkar batteridrivna maskiner för ogräsbekämpning. I juni 2021 lanserar Stads & Parkprodukter varumärket Oeliatec i Sverige.

Oeliatec har sedan starten 2010 tillverkat maskiner för ogräsbekämpning. Maskinerna är batteridrivna och brännaren går på förnybar diesel, HVO 100. Produkterna förbrukar en mindre mängd vatten, fyra liter i minuten, vilket gör att användaren inte behöver transportera lika stora vattentankar och påfyllningen går snabbare.

Användarvänligheten är hög! Maskinerna har en enkel utformning och är smidiga att hantera. Ljudnivån är låg vilket är en stor fördel i stadsmiljöer. Det finns även en unik lösning med en eldriven vagn som ökar smidigheten i områden där större maskiner inte når.

Oeliatecs styrka ligger i deras breda sortiment, från de minsta maskinerna som placeras på en mindre vagn till stora sensormaskinerna som monteras på redskapsbärare.

Stads & Parkprodukter har nu fyra varumärken i sitt sortiment: Oeliatec, Pellenc, AS Motor och Etesia, som alla är nischade inom sina respektive områden.

För mer information:
Christian Hjortmar
Stads & Parkprodukter i Stockholm AB
+46 730202519
www.stadspark.se
christian.hjortmar@stadspark.se