VI BEHÖVER DIG!

Vill du bli en del av vårt team och vara med och optimera sifferflödet på ekonomiavdelningen? Hos oss är inspiration och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi värdesätter att arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Ett viktigt nav för vår fortsatta framgångssaga är vår ekonomifunktion som idag består av två medarbetare. Här är tempot stundtals högt, arbetsuppgifterna utmanande och tillsammans bygger vi för att klara ytterligare expansion och tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för kund- och leverantörsreskontra och hantera den löpande bokföringen för samtliga bolag. Du kommer vara delaktig i månads/kvartals/årsbokslutsarbetet vilket innefattar avstämning av balansposter och uppföljning av desamma. I övrigt ingår vissa vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till ekonomifunktionen eller bolagen i övrigt.

PROFIL

Du har någon typ av eftergymnasial utbildning inom redovisning och antingen har du precis avslutat dina studier eller så har du något/några års arbetslivserfarenhet. Som person ska du vara strukturerad, ansvarsfull och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven och vill ta ditt arbete framåt. Tjänsten har stor potential för rätt individ och du kommer naturligt vara en del bolagens fortsatta utveckling.

Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi.

Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan!

Skicka ett mail till charlotte.burtanovic@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev. Sista dag att ansöka är den 4 juni 2021 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt. Då det är en ny tjänst så tänker vi oss en start efter sommaren. För mer information om tjänsten, kontakta Charlotte Burtanovic på tel. 042-311 15 11.

Gullberg & Jansson AB (publ) i har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingborg. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.